tisdag 15 september 2009

Dissen

Jävla HELEN har utmanat mig att dissa tre saker jag absolut inte skulle sätta på mig. Jag gillar egentligen Helen, men det här var ju så klurigt att jag nu har hållit på i två dagar med att komma på något som jag inte skulle bära på min kropp att jag undrar lite varför Helen utsätter mig för dessa kval. Det är ju en mycket stor och viktig fråga detta minsann. Jag som typ sätter på mig vadsomhelst. Och man ska ju aldrig säga aldrig, det är vad jag har lärt mig. Som idag sitter jag här med mina jeans upp till naveln och mår dåligt trots att jag vet inte hur många gånger jag sagt att det är så jävla fult med höga naveljeans. Men mina är från WESC och då funkar det ju. JAG ÄR HÄFTIG!

Men, såhär blev det och eftersom jag varit så seg så är det vissa saker jag inte får behålla för mig själv utan någon annan har redan hunnit före och dissat.

1. Den svarta skinnbyxan. Huvvaligen! Skulle det skulle ske att jag sätter på mig skinnbyxa någon gång skulle det antagligen ske i samband med att jag skulle sitta på en motorcykel och då i form av skinnbyxan du finner i ett motorcykelställ. Hurra för att åka 200km/h bakpå motorcykel! Men alltså den där skinnbyxan som syns på 40-årskrisande damer borde brännas i helvetet.

2. Högklackat. Alltså, det är ju egentligen något som jag gärna skulle vilja ha på mig, men jag kan helt sonika inte. Mina hälsenor säger ifrån. Därför måste jag dissa höga klackar högre än 3 cm. *snyft*

Men alltså ja, och så finns det ju många asfula höga klackar också insåg jag när jag bildgooglade en stund. Tacka vet jag Etnies!

3. Svanktatueringen. Främst då den hiskeliga tribalen i svanken.

Jag utmanar: Fridah, Thezzan och Martina.

10 kommentarer:

HMB sa...

haha! jaaa!! bra, svanktattueringen, den hade jag velat komma på. den är verkligen en big nononono.

bra insats.
kram /helenjävel ^^

Limpy sa...

Tack för ditt stöd Helen!

THeZZaN sa...

Ah mäh... nu måste ju jag hitta på tre grejer. Får jag ta dina tre? :)

Limpy sa...

NÄ! Du får hitta på egna!

Sara sa...

hörru du.. jag har en fråga =) när du bodde i solna, vars tränade du då?? =)

Limpy sa...

Sara, här tränade jag. http://www.sthlm.friskissvettis.se/lokaler/karolinska/default.aspx

M sa...

Haha, skinnbracka och skorna du lagt ut känns som Det säkra kortet ibland många. Bl a Sofi Fahrman och Elin Kling på Minimarkets front row i våras (=allmängiltigt för alla Stockholms pumor ungefär nu - i Leksand om ca 2 år. Fastän leksandsbruttorna ser ju mest ut som just 40-årskrisande damer, så där finns det välan redan).:) Obs! Inga personliga värderingar i detta uttalande. Svanktribal, däremot, ÄGER!

Skulle btw aldrig våga lista. Tänk på att detta arkiveras, Linnea..

Limpy sa...

M, haha! försöker du skrämma upp mig nu?

Martina sa...

Ha ha ha, håller med dig M. Måste även erkänna att jag gillar skinnbrallan. Är jag då en sthlmspuma eller 40-årig dam i kris?

M sa...

Ja. Jag lovar att alla de saker alla svarar kommer att vara på modet och i allas garderober om ett halvår - inte mer! Eller, så är det ALLTID (uteslutande) för mig i alla fall. Det är som om när jag uttalat de magiska orden fyyyyy-fan-vad-X-är-FULT (om så bara för mig själv), så börjar min hjärna att bearbeta problemet omgående. Och jag börjar hysa någon form av hatkärlek som sedermera övergår i passion. Kanske inte så starkt alla gånger.. Men kärleken till det fula och fel är den finaste! Nirvana, mina Bullhead-stövlar från 1996 och Mats skavanker - alla inräknade.

Du är playboy-tjejen, Martina. (Eller så är det för att du är 2 m lång modell och ser bra ut i allt du tar på dig, och inte som en kort, satt tjurkalv som oss andra.:D)