torsdag 10 september 2009

Love at first sight

Igår blev jag kär i en äldre herre med mustasch och gamnacke. Han genomförde ett step-pass precis innan jag skulle in på min medeljympa på Kungsholmen. Helt förtrollad satt jag och stirrade på honom som om jag aldrig hade sett något vackrare i hela mitt liv. Så otroligt duktig och häftig han var. Våga gå på step sådär med idel unga bruttor är ju något som inte ens jag vågar göra. Ville inte sluta titta. Så otroligt fascinerande. Jag måste åka dit nästa vecka för att se om han är där igen.

1 kommentar:

Karin sa...

Klickade vidare på "nästa inlägg" på Bloglovin, och såg bara rubriken "Love at first sight", och så tänkte jag "Jahapp, det är väl någon modebloggerska som har blivit förälskad i ett par skor igen", men så såg jag att det var ett inlägg från dig och att du blivit kär i en man med mustasch och gamnacke. Så underbart!

Jag är precis likadan när jag är på Friskis. Spanar in människor medans jag studsar omkring, och dom mest intressanta är dom som man förväntar sig minst att vara på just det passet. Då blir jag glad ända in i själen.