lördag 7 november 2009

Kall

Så fann jag då till sist mitt kall i TW, jag blev forumsmoderator. Städar och håller rent och snyggt. Medan de andra krigar så sköter jag marktjänsten och kokar ärtsoppa åt mina soldater.

Nu funderar jag på allvar att bli hemmafru. Det är bara några saker som måste fixas först. För det första så måste jag ju bli gift. Man kan ju inte vara hemmafru om man inte är gift, det förstår ju vem som helst. Ja, så då måste jag ju hitta någon som är rik som vill gifta sig med mig. Sen är det kanske inte helt accepterat att bara gå hem och bli hemmafru. Min gamla kommunistfeministmorsa skulle ju gå i taket. Nej, så då tänkte jag att det är lika bra att jag blir på smällen. Det är liksom accepterat, än så länge, att bli på smällen och gå hem och ta hand om bebisen och sen när man ändå är hemma så skaffar man ett till, och ett till och kanske även ett till. (Så gör de på mitt jobb iallafall.) Ja, men det är hursomhelst helt ok att vara hemma och ta hand om barn när de är bebisar, så det är viktigt att skaffa bebis efter bebis.

Jag känner att detta kan vara mitt kall. Jag kommer givetvis att börja blogga på metrobloggen istället så att jag kan få några kronor in på kontot varje månad att köpa vintageklänningar för som jag kan ta en massa pastelliga foton på och lägga upp på bloggen. Pastellfärgat säljer som smör.

Hej så länge!

1 kommentar:

HELEN sa...

kul att du skickade in till kreativkarnevalgrejen!! skitkul tillochmed!