tisdag 24 november 2009

Pissebloggen

Det var en pissedag och jag skrev ett inlägg om att kasta in handduken som jag sedan tog bort eftersom det nog inte hade gjort en enda människa glad.

Tänker inte bry mig om att jag har pissdagar när jag tycker att det här är en pissblogg. Jag är en pissmänniska. Det är därför bloggen är pissgul.

Pissdagen vände när jag fick sms om att jag hade två paket som låg och väntade på mig.

Efter att jag hämtat paketen var jag så exalterad att jag av bara farten spenderade en massa pengar på skönhetsprodukter och fick då någon sorts present som innehöll en massa små prover så helt plötsligt vandrade jag hemåt med en massa nya pryttlar i mina händer. Shopoholic kanske, men det funkar ju mot misären en stund så då kan det väl inte vara något illa?

Jag var så glad åt alla mina pryttlar att jag kunde hålla mig från att slita upp paketen och laga mat istället. Med mat i magen känns ju allt ännu lite bättre. All mat som badar i grädde är bra mat.

I det första paketet var det en liten glad solcellsdriven gubbe som vickar på huvudet. Funkar skitbra som sällskap när man känner sig ensam.

I det andra paketet var det en liten kamera. La en tändsticksask bredvid så att ni ska se att den är liten. Tänker på far när jag gör så. Tänker på alla kort han tagit på varg- och björnspår med tändsticksaskar bredvid.

Jag gillar små saker, som t.ex min lilla majonnäsburk.

Den lilla kameran är tänkt att platsa i den här fula väskan som jag ska ha på lördag. Den får ju gott och väl plats, det är bra för jag tycker om att bära med mig en massa annat skräp också.

För på lördag ska jag vara tjusig tänkte jag, så jag provade hela min utstyrsel och förevigade och tyckte att jag inte såg så pjåkig ut för första gången på flera veckor.

6 kommentarer:

Burgschki sa...

man ser inte mkt men det ser fint ut!

Anonym sa...

Fint/V

M sa...

wow - vad ska du göra, så där fint utstyrd?

Doris sa...

Du är ingen pissmänniska. Du är SKITkul:-)

KRAM

Limpan sa...

Burg, Tack!
V, Försvinn!
M, Berättar så småningom.
Doris, Tack!

Stiko Sara sa...

det är en bra kamera. J har en sån =)