fredag 4 december 2009

Kravlös

Det är fredag. Det är morgon, och jag sitter på en bänk vid Jakobsbergs station och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Jag sitter här de mornar då jag inte tar bilen. Idag ska jag träna efter jobbet och tycker då att det är smidigare att vara utan bilen, leta parkeringsplatser och köpa biljetter.

Jag bor i Jakobsberg nu, fick brev från Skatteverket i onsdags som bekräftade det. Många av mina saker är kvar i lägenheten med V, men de ska flyttas så snart som flyttorken infinner sig. Kommer den verkligen att infinna sig? För bara ett år sedan packade jag upp alla saker, nu ska de ner i kartongerna igen.

Det här är något som jag nu väljer att berätta, jag har länge tvekat, känt mig misslyckad, velat vara som alla andra.

Men jag är ju precis som alla andra, de misslyckas också och lever märkliga och hemlighetsfulla liv. Jag har slutat skämmas och lyckan har runnit tillbaka in i kroppen.

Men att behöva berätta i en blogg känns en smula tragiskt och smutsigt. Är det här min enda kanal ut till omvärlden? En kanal där jag kan gömma mig bakom en mask och låtsas att jag är någon annan. Jag kan låtsas att jag hittar på allt.

Att skriva om relationen till den här bloggen är inget jag önskar, det finns andra som kan göra det så mycket bättre, men relationen till den här bloggen färgas ju väldigt mycket av relationen till er som läser.
Enkel korrelation;
Ni ger mig buu-rop, jag hatar bloggen och vill radera den.
Ni ger mig hurra-rop, jag älskar bloggen och vill dela med mig mer.

Jag försöker verkligen att inte låtsas om det där. Det här är nämligen en helt kravlös blogg. Den finns inte till av något kommersiellt syfte, den har därför inget krav på sig att vara snygg, rolig, smart eller innehållsrik.

Visst är det fantastiskt!?

Den här bloggen kommer att finnas så länge jag vill dela mitt liv med er och så länge ni då och då ger mig era hurra-rop.

Tack för att ni läser!

11 kommentarer:

Josefine sa...

Det finns inget i den här situationen som är misslyckat. Inget. Du är definitivt inte ett misslyckande och har aldrig varit.


Puss.

Limpan sa...

Tack!

byrackan sa...

Att läsa att du nu är lyckligare gjorde mig lite gladare en bra morgon. Nu ska vi till IKEA. Ta't lugnt.

Limpan sa...

Åh, byrackan! Jag har saknat dig. :)

Burgschki sa...

Fina Linnéa, det är inget misslyckande att bryta upp. Det är svårt och du är modig.

Tack för länken, men jag tycker att du summerar relationen till bloggen spot on.

Kram.

Stiko Sara sa...

Håller med, inget fel att bryta upp.. Man måste lyssna på sig själv.. Så hurra för att du gjorde det :)

Jaydee sa...

Och så hurra igen (min brist på fantasi skyller jag på armontet och ilskan som liksom tagit över mig lite idag)! Och en kram till.

THeZZaN sa...

Du kan få bryta upp en gång om dagen och jag skulle ändå inte tycka du var misslyckad eller nåt sånt krafs!

Tack för att du skriver! :)

It's gonna be fine 2009 sa...

Jag hejar på dig, alltid.

J sa...

Hurra!

Limpan sa...

Tack alla snälla och fina!