fredag 1 januari 2010

Årets nya svarta är senap

Jag ligger i sängen och tuggar på min tandborste. Smart att börja borsta och sen gå och lägga sig igen eftersom det är så kallt i huset. Vad gör man med allt skum som bildas? Sväljer?

Åt skitstor krabba(Kungskrabba) till nyårsmiddag. Gott, gott! Det blir ju liksom en aktivitet när man äter skaldjur också. Pillar och äter samtidigt. Så himlans mysigt.

Lugnt nyår. Helt i min smak. Bättre än tacosnyåret förra året.

4 kommentarer:

M sa...

GOTT NYTT ÅR! (Gillar dig med, fortfarande.) Första gången sedan 2000, tror jag, som jag var på storfest. Helt i samma anda - vi har inte åldrats mycket ändå.. Blött! Städad och lyxig trerättersmiddag med arrangerade lekar. Pojkmän svidade till tänderna (SÅ HIMLA FINA!! Helst min egen..) och flickkvinnor i paljetter i alla regnbågens färger. Mats överraskar med dompa anno 2000.:):) Det hela slutade i matkrig och fuldans till morgontimmarna.. Sjukt kul!

Idag: inte bakis! Såg nyss Romanifolkets visa, och undrar om man kan bli zigenare (skulle btw kalla mig zigenare isf, eftersom jag tycker att det låter vackert) utan att egentligen ha några kopplingar till kulturen? Anamma som en slags religion? Verkligen 100% smäktande ballad..

KRAM

Lexi sa...

Sitter på jobbet och lyssnar på morgonpasset... jag skyller på dig...

T sa...

Gillar dig med också, fortfarande! Du silar skummet mellan tänderna och det som blir överflödigt spottas ut! Du ska dock EJ skölja med vatten efteråt. Tips från tandfen!
Fluoret ska vara kvar inte sköljas bort.

/T

Limpan sa...

Tack T, jag sköljer nästan aldrig.
Kram kram!