torsdag 7 januari 2010

Drömjobb:

Att få klämma ut saker ur huden på folk.

Finns det ett sånt jobb?

Igår lyckades jag få in en sticka i långfingret från den vitmålade sjögrästapeten från 50-talet. Inte mer med det, det gjorde ont och en droppe blod sipprade ut.

Idag var det lilla hålet infekterat och genomskinlig vätska rann ur det lilla hålet. Jag klämde gladeligen tills en liten varklump plötsligt uppenbarade sig. Den bara ploppade ut hal och fin. Jag ville att det skulle hända igen. Jag ville stoppa tillbaka den under huden för att få samma känsla igen, igen och igen. Men icke.

Jag undrar om det här mysandet med att klämma ut saker avtar när man klämt ut en unge. Men man kanske in ska jämföra bebisar med varklumpar och pormaskar. Eller varför inte egentligen? Man kan väl jämföra dem med en sån där envis finne som inte går att klämma ut. Man måste liksom vänta tills den har mognat och då kan den nästan hoppa ut av sig själv.

Nu tänker jag på ett avsnitt av den här amerikanske tv-serien med den här mörkhåriga gulliga killen, vet ni vilken jag menar? Han hade en finne i ett avsnitt och så var han kär i en tjej såklart. Det var väl typ det som den där serien handlade om.

Nu mår jag illa, inte så bra på att åka buss.

Idag rann det en genomskinlig vätska ur hålet

6 kommentarer:

celina sa...

Oh! Ja! Jag vill också! Å den ljuva tillfredställelsen när det ägliga åker ut. Mmm. Kan inte komma på en enda grej som slår det faktiskt.

Sandra sa...

Haha! Det är sjuuukt tillfredsställande att klämma ut saker ur huden! Varför? Bra jämförelse med ungen, även om jag inte är lika sugen på att klämma ut något DÄR!

Det finns ju jobb som hudterapeut. Det sjukaste jag varit med om var att gå till ett ställe som använder en speciell metod. Det är någon vätska som gnuggas in i huden, den går in i porerna och sen är det som om porerna klämmer sig själva och kommer ut ur huden. Hon som gör det tar bort det man har över ögonen och låter en titta på det i en spegel. Man vill bara fortsätta titta. Sen klämmer hon ut det som inte kommer ut av sig självt!

Limpan sa...

Åh Sandra, var hittar man det där stället?

Anonym sa...

Bli distriktsläkare eller hudläkare så dyker tillfället upp förr eller senare. Eller då och då.

//Arbetslös, frivilligt.

Erika sa...

Alltså, att få klämma!

AARHJKBJFSKABFDKAAKSJHSK!!!!

Typ orgasm.

Sandra sa...

Elsa Hjeronemus tror jag stället heter. Googla det! Det kanske finns någon nära dig!?! ;)