lördag 21 september 2013

Mer om inredning

Jag kan inte släppa det här med fixeringen vid inredning tydligen. Jag tror att det kan vara en flykt. Lite som att onanera eller läsa en god bok. Och det är kanske inget fel med det. Jag önskar kanske att jag också kunde ha det stylat hem, men jag antar att det bara skulle göra mig stressad. Jag skulle inte kunna bo med någon, mitt hem skulle förvandlas till ett museum. Jag tycker bäst om att mitt hem har en historia, att sakerna i det har en historia. Nya saker har ingen historia, men de kommer såklart att få.

Men för att gottgöra er som känner att ni blivit lite trampade på tårna av mitt inredningsförakt så ger jag er här bilder från mitt hem. För det gör varenda människa glad. Och här är länken till min inredningsboard ha Pinterest. (Har ni inte Pinterest så ser ni till att skaffa det omedelbums.)
Soffan är från företaget på vår gata som jag inte minns vad de heter.. Kuddarna ärvda av Josefine och sur-Britta längst till vänster i soffan är sydd av JayD. Den lilla pallen att förvara sin dator på är från Myrorna och lamporna från Ikea. Det lilla bordet vet jag inte var det kommer ifrån för det kommer från Fluffans hem. Filten är ärvd från Fluffans systers man på något vänster.

Det här är vad man ser om man sitter i soffan. Pinnstolen har mamma haft sen hon var ung så den får inte slängas. Tre av Fluffans gitarrer, min fiol. Mina garner med flugsmälla och hantel som skymtar. Krukväxten har jag fått av Nina. Den är egentligen hennes pojkväns, han vet inte att jag har fått den. Jag tycker att krukan är fin. Den ser "trendig" ut.

Den blå fåtöljen från mitt flickrum inropad för 20 kronor på auktion hemma i byn på 90-talet. Det lilla sidobordet som har stått på Tre kullor i Leksand när det var hotell där och som innehåller klotter från människor som bott på hotellet. Min keyboard och Flufans tavla som föreställer pestens tid, eller nåt.

Fällbordet som jag ritat och Far byggt. Det ska vara ytterligare en del på det, men det står i källarförrådet. Far har även gjort den svarta stolen som länge stod på Gårdscaféet i Leksand. Hyllan är också gjord av Far och syns i sin helhet på de här bilderna och i den här filmen.

Ett helt vanligt vitt kök.

Här är arbetsrummet och här är också delar från den där bokhyllan. Den var så mycket snyggare i förra lägenheten, men vi kom inte överens om var den skulle sitta i sin helhet så den blev uppdelad på det här viset.

Arbetsplatserna. Det såg ju inte ut såhär från början, men Fluffan fick bestämma att vi skulle sitta bredvid varandra istället för mitt emot varandra, så nu ser det ut såhär.

Och här är vad vi har bakom ryggen i arbetsrummet. Öl som står på jäsning och allt möjligt skit. Fluffan tycker att vi kan bo på 70 kvadrat när vi tittar på hus, men vi får ju knappt plats på 84. Eller ja, vardagsrummet är ju stort men ganska tomt på skit, så det är väl här det har hamnat det som inte får plats eller hör hemma på något bättre ställe.

Frågor på det? 

Förlåt för asfula foton, nu går jag in i bout-mode. Puss!

3 kommentarer:

Anna Siirtola sa...

Lite snabbt nudå; jag känner mig inte trampad på tårna. I Love "inredning" och I Love You!

En vit och fräsch godnattpuss från Domesticka

Limpy sa...

Puss puss!

Anna Granström sa...

Vad kul att se! Jättefint ju! Skulle inte heller kunna bo i ett stylat hem.