onsdag 16 oktober 2013

Det bästa som hänt sedan rostat bröd

Det är vad min chef skulle ha sagt om att Jenny har skaffat sig en ny blogg, som dessutom är en blogspot-blogg och som, med allt annat som rör Jenny, är helt fantastiskt.

3 kommentarer:

Anna Siirtola sa...

Kan du nåt om de olika bloggportalerna? Är blogspot att föredra? Det går inte längre att ta med sig bloggen på en flytt från blogg.se så det spelar ingen roll så... Det som stör mig mest är att det inte går att "byta sida" när man kommer längst ner. Grr! Hur KAN de INTE ha fixat DET??

(min blogg har gått i offentlighets-ide för ett tag, när jag har sovit klart öppnar den igen och då får man läsa ikapp om man har lust)

KRAM

Limpy sa...

Jag kan egentligen inte så mycket, om du pratar med proffsen så säger de att wordpress är bäst. Jag tycker att wordpress är för invecklat för mig, jag vill bara kunna blogga enkelt, det behöver inte ens vara speciellt snyggt. Jag har också haft blogg.se och det funkade ju ok, men när jag bytte till blogspot förstod jag hur enkelt det är att följa kommentarerna på min och andras blogspot-bloggar. Jag ääälskar kommentarer! Hoppas att du har det bra i ditt ide jag ser fram emot den dagen då du kryper ut. KRAM

Anna Siirtola sa...

Åh, då ska jag kommentera mera! :-D
Jodå, det är lugnt och skönt i idet, snarkar gott och samlar kraft för att utkrypandet ska kännas festligt sen!

KRAM