lördag 19 mars 2016

Crazy krukväxtlady

Idag har jag köpt en pedistal. Vi åkte till Erikshjälpen för jag ville ha just en pedistal, hittade en pedistal, utan prislapp. Träffade Nina och Anders och Nina som är proffs på Erikshjälpen berättade att det där med prislappen kunde ställa till det. Jag skulle vara tvungen att hitta någon sorts superchef som skulle behöva prissätta mitt fynd. Med tanke på att kön till kassan var ganska superlång så kändes det som en bra idé att hitta superchefen. Frågade en äldre herre med namnskylt som pekade ut en gråhårig dam med glasögon. Superchefen visade sig vara en mycket sympatisk person som efter lite funderande gick fram till kassan och föreslog ett pris för kassören som tyckte det var rimligt och så fick jag betala. Värsta smidiga köträngningen. Behövde inte svettas en enda droppe svett i den där kön.

På Bromma Blocks lurade jag Fluffan att vi lite snabbt skulle kika in i min favoritblomaffär. Hittade en fantastisk köttätande växt som fick följa med hem. Helt kär.

Imorgon ska jag till Västerås med BSTRDs och hjälpa till med deras lines. Det är en av de nya grejerna, att jag nu är med i ett lag. Ska hjälpa till på bänken så mycket som jag kan. Imorgon är det bara träningsmatch, men i början av april åker vi upp till Luleå för att spela två viktiga matcher. Jag tror inte att jag kommer ångra detta när jag ligger på min dödsbädd. Inte er minsta. Det ska bli fantastiskt roligt.

Inga kommentarer: