lördag 16 april 2016

Snorboll

Vi åker till landet. Ganska hastigt. Jag har ändå fått frågan under dagen om vi ska åka ut, men inte svarat på den med enbart optimism pga sjukdom så Fluffan har uppfattat det som att jag inte vill när det egentligen inte spelar någon roll för mig var jag hostar och snorar. Han hinner surt dricka en halv öl och spela gitarr i arbetsrummet en stund innan han kommer ut för att fråga mig om jag vill åka. Så vi åker.

Det blir ofta fel i kommunikationen eftersom vi kommunicerar via mail om dagarna. Fluffan har börjat ringa mig när han vill veta nåt när jag inte är på jobbet, men jag pratar i telefon som en robot med honom och det blir nästan ännu mer fel än med mail. Det är bara min familj jag pratar i telefon med. Ja, eller på jobbet förstås, men då är det ju någon sorts teater.

Jag har förresten fått en brevvän, jag har bara inte skrivit till henne ännu. Och så ska jag skriva till mina andra fina vänner en vacker dag.

Vi kommer ut till landet och det visar sig att det visst spelar lite roll var jag ligger och hostar och snorar. För på landet har Fluffans föräldrars hund varit så jag blir sämre och tappar nästan rösten. På landet är det också kallt, men det går snabbt att råda bot på det med lite eld. Det bästa med landet är att när jag nu vaknar klockan sex och inte kan sluta hosta upp snorbollar så kan jag gå ut och göra det. Det är här jag sitter nu på en sten bredvid vitsipporna och har slutat hosta. Det är mycket bättre än att gå ut mellan hyreshusen i Annedal och hosta så det ekar. 

Funderar på att propsa på att bli hemmafru på landet nu när jag snart ändå måste byta jobb. Jag kan odla och jaga saker istället för att sitta bakom ett skrivbord. Pax för det.

Inga kommentarer: