fredag 6 januari 2017

En fredagslista på en torsdag som blev till en fredagslista ändå

Ja, en lista igen. Men what the heck, så att säga. Det är ett bra sätta att komma igång med skriveriet igen tänker jag. Den här har jag hittat hos Maria.

Bäst i veckan hittills:
Tror inte att Fluffan och jag har bråkat en enda gång den här veckan. Födelsedagsvecka har jag också och jag har fångat asmånga Bulbasaurs i PokemonGo, tittat på Harry Potter till sent på kvällen och legat i en bubbelpool i flera timmar hos Fluffans syster och druckit lagrad julmust.

Sämst i veckan hittills:


Att ingen verkar tycka om mig. Jag får inget nytt jobb, "ingen" vill gå mitt födelsedagskalas och mina arbetskollegor tycker förmodligen att jag är dum i huvudet som kräver att lamporna ska lysa som i en operationssal och säger "nej, det tänker jag inte göra" åt saker för att jag helt enkelt inte vill göra saker när ändå alla hatar mig. Den känslan är den sämsta. För evigt. Amen.

Där har jag ont:
Kanske lite i fötterna om jag känner efter. Vill inte känna efter så mycket för det gör ju nästan alltid ont i fötterna.

Det tänker jag mycket på:
Varför allting måste handla om pengar precis hela jävla tiden. Är så trött på pengar. 

Det klär jag mig i:
Så sköna kläder som möjligt. Nattlinne så långt det går, sen t-shirt och mjukisbyxor och varma sockor för det är kallt i det här hemmet.

Till helgen ser jag fram emot:
Att jag fyller år och att det kommer hit några fina älsklingar som vill dricka vin med mig.

I lurisarna hör jag:
Brain Food på Spotify när jag jobbar och sen olika poddar. Ronden, Katy says och Bianca och Leone t.ex.

Det dricker jag:
Mycket vatten. Jag är så trött på alkoholen. Men det blir vin ibland ändå, men jag kikar mycket på de alkoholfria alternativen på systemet nu för tiden.

På fredag händer detta:
Jag ska se på Grey's Anatomy och sen ska vi på trettondagsbaluns för min kusin som har fyllt 30. 

Å på lördag det här:
Jag ska ha kalas!

Söndagen tillbringas så:
Födelsedagen! Först en första frukost med väckning. Sen en andra frukost med äggröra och bacon. Sen kanske bio och sen kanske konsert i Sundbybergs kyrka, om födelsedagsbarnet själv får välja. Förmodligen har Fluffan och jag blivit osams vid det laget och jag kommer och ligga och pms-gråta hela dagen istället eller vara så bakis att jag måste se på hela Skam i ett svep.

Och mest av allt önskar jag detta:

Att Fluffan och jag fortsätter att hålla sams och att någon snart inser min briljans och vill erbjuda mig ett kul jobb. Tack! Amen!

Inga kommentarer: