tisdag 3 juli 2018

Lust och fägring

Jag har egentligen ingen lust att skriva idag, men så fort jag skriver den meningen så väcker jag ändå upp lusten. För den finns alltid där. Men jag prioriterar andra saker just nu. Jag yllebroderar mest hela tiden, alltså jag hinner kanske en timme om dagen, men när jag inte gör det så tänker jag på att brodera. Jag har utvecklat självsprickor i mitt högra pekfinger av att brodera och tro mig, jag har testat fingerborg, men det gjorde bara att jag förlorade känslan för det fantastiska med att yllebrodera.

Egentligen har jag kanske tappat lusten till det mesta just nu. Eller jag vill väldigt gärna hitta en Ditto. Jag behöver förmodligen socialiseras lite mer. Det är när det känns ensamt som olusten till allt dyker upp.

Idag ska vi intervjua vikariekandidater till min tjänst, det vill jag inte heller. Jag vill mest bara skita i allt. Är det bara för semestern hägrar som det känns såhär i kroppen?

Nu skiter jag i det här också. Och jag skiter fullständigt i fotbolls-VM. Bläk!

1 kommentar:

Ingen katt sa...

Om vi två asociala socialiserade och blev kompisar på Pokémon skulle du få en av mina Dittos. Men du behöver kanske till utmaningen... hur som helst. Kram!